Download CS 1.6 FioriGinaL.Ro

qeeLen

Membri
 • Număr conținut

  194
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  2

3 Urmăritori

Despre qeeLen

 • Rang
  Advanced member

Informații profil

 • Sex
  Male

Metode de contact

 • Steam ID
  Swen'Co

Vizitatori Recenți Profil

311 citiri profil
 1. Sal , iar mi-a venit o idee , daca nici o propunere nu v-a placut pana acum , poate asta e cu noroc . Chestia este ca multe servere in trecut au avut , ideea in sine este ca si comanda sa poate fi folosita cand ramane un singur ct , si teroristul , iar cand dai /duel , iti apare o lista cu ce arma sa dai , de exemplu sa fie deagle , awp , ak , scout , si fiecare sa aiba cate 1 glont si cate o incercare , pana cand unul dintre ei moare. Sa fie setat sa nu mearga nici /shop sa iei hp , ce ziceti? A si desigur sa nu poti sa tragi prin geamul de la tero.
 2. @Mahmurealaa. , de ce nu arati si pozele in care ma intara-i sa te injur? De ce nu arati si poze cand si tu ma injura-i? , cine a inceput ieri primul ? Cine incepe de obicei? EDIT: Da , stiu de la o vreme am inceput sa vorbesc urat pe server , stiu nu e un comportament adecvat si cred ca pot sa-mi indrept greseala fata de ceilalti.
 3. @four. , ai dreptate ,scuze.
 4. Numele tau: 99fps ; yahwaw. Adminul care te-a banat: Mahmu Ip/SteamID: 5.15.223.202 Motiv: calm Dovada (print consola): - Data si ora: 20:59 Harta: latexx
 5. Iar vin aici cu o propunere daca nu sugestie , nu neaparat zic sa fie cum este pe dr , adica cand scrii !record nume/player dar ceva asemanator sa iti apara recordurile pe toate mapele pe care le-a facut playerul respectiv , in ce gravitate si daca e dev on sau dev off , ar fi mult mai interesant , pe langa /best , sa fie adaugata si comanda asta , stiti si sa nu fie resetat , faci mapa , pac , iti apare in record , scorul si mapa respectiva , asa e mai mare tragerea de inima , te iei cu unu cu altu care are mai multe harti/mape terminate in /record . Ce ziceti , ar fi o idee? EDIT: Si ce mai e misto la comanda asta e ca poti sa vezi recordurile tuturor playerilor , doar scrii /record numele playerului si iti apare lista , iar cand scrii doar /record iti apar ale tale.
 6. La mulți ani , chiar dacă e cu întârziere , ce pot spune , să fii sanatos si fericit alaturi de cei dragi.
 7. Cand spui concursuri , te referi la mai multe , enumereaza-le , in afara de campionat ce concursuri mai sunt pe server?
 8. Permis sa fac un dublu post , @f0restRomania nu vrei ca si altii sa aiba vip , tu ai vip , ai donat? tot l-ai castigat , deci unde bati ? Edit: Nu faci dublu-post.
 9. Salut , propun voua , jucatorilor cat si voua fondatorilor respectiv ownerilor , sa va dati cu parerea despre una dintre ideile mele , poate le veti pune in aplicare. Ma gandeam ca ar fi frumos ca in fiecare sambata sau ma rog alegeti voi o alta zi , dar cred ca sambata e cea mai buna alegere pentru ca multi sunt liberi , nu au scoala , si se strang mai multi , bine-inteles la o ora mai de mna , 18:00 seara , ma rog , cum am spus alegeti voi aceste criterii. Sa spunem ca ati ales , sambata , ora 18:00 , ramane stabilit , concursul sa fie obligatoriu desfasurat de catre un owner/fondator pentru ca na , sa nu fie suspiciuni , cum spuneam , va fi aleasa o harta , ma gandeam sa fie o harta mai usoara pentru toata lumea de exemplu deathrun_arctic , iar teroristul sa fie ownerul , obligatoriu sa puna capcane , iar cel care omoara tero de nu stiu , cele mai multe ori pana la finalul hartii , adica la timeleft sa fie pana la 5 minute , fiind 3 premii , locul 1 sa fie premiat cu vip 1 luna , locul 2 sa fie premiat cu 50 de vieti , iar locul 3 25 vieti , sau sa puneti vip 1 luna primul loc , vip 2 saptamani locul 2 , si locul 3 50 de vieti sau mna cum vreti voi , sa fie premii admin , gasiti voi premii , nu ar fi asta o problema , nu stiu de voi , mie mi-ar placea mult de tot. Va rog , chiar vreau sa va dati cu parerea .
 10. Numele tau: 99fps ; yahwaw. Adminul care te-a banat: TALINSKA Ip/SteamID: STEAM_0:0:148036594 / 5.13.133.232 Motiv: iesi Dovada (print consola): Data si ora: 01.06.2017/ - Harta: -
 11. Numele tau: 99fps ; yahwaw. Adminul care te-a banat: TALINSKA Ip/SteamID: STEAM_0:0:148036594 / 5.13.133.232 Motiv: iesi Dovada (print consola): Data si ora: 01.06.2017/ - Harta: -
 12. Salut , as vrea sa revin intre admini, deadpool a venit cu ideea aceasta, daca sunteti de acord cu ea , as vrea sa va dati cu parerea , sa va exprimati propria opinie despre revenirea mea aici.
 13. Baietii , ma acceptati din nou printre voi , ca si admin ? Ma refer la cele intamplate , nu se mai vor repeta , dead e de acord insa doar cu acordul vostru.
 14. Numele tau: 99fps ; yahwaw. Numele adminului reclamat: x3n0n # Data si ora: 24.05.2017 / 21:45 Harta: fy_snow Descrierea pe scurt a intamplarii: Asa ar trebui sa vorbim cu totii de acum , ca doar avem admin. Martori(dintre admini): - Dovada(obligatorie): http://imgur.com/a/k16rt Ce regula a incalcat din regulamentul adminilor?: voi decideti , daca nu are antecedente , un avertisment daca voi decideti ceva mai serios , treaba voastra , am vrut doar sa va arat ce fel vorbeste un admin cand e doar el singur online. Ce pedeapsa ati dori sa i se ofere adminului?: -
 15. Nume participant: 99fps ; yahwaw.