Download CS 1.6 FioriGinaL.Ro

drag0nel

Admini WAR
 • Număr conținut

  126
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre drag0nel

Informații profil

 • Locație
  Baia Mare
 • Sex
  Female
 • Interese
  Counter-Strike 1.6
 • Serverul preferat
  War.Fioriginal.Ro
 • Nume anterior
  *****_____*****

Metode de contact

 • Steam ID
  STEAM_0 : 0 : 193002
 • Skype
  davidescucicarlescudominescu
 • Yahoo
  cicarlescudemortescufemenascu

Vizitatori Recenți Profil

156 citiri profil
 1. ♣ Preferință: Avatar ♣ Posturi: 130 presupun ♣ Imagine: Nu stiu, nu am idee. ♣ Preferinte (In caz ca nu ai gasit un stock) : Natura/Femei ♣ Text principal: E4SY.FARAONU (daca n-arata bine la principal, puneti-l la secundar) ♣ Text secundar obligatoriu (FGL / FIORIGINAL.RO / FIORIGINAL / FGL.RO): N-am nevoie, o sa pun eu pt ca vreau sa pun la mai multe comunitati avataru' asta si voi modifica eu dupa bunul plac. ♣ Efecte: N-am idee. ♣ Precizări/dimensiuni: Nu stiu. ♣ Ai citit regulamentul ? Da. ♣ Ultima cerere (link): http://fioriginal.ro/forum/topic/49915-ps-rezolvat-cerere-avatar-intel-ma-numesc/
 2. pff frate, mult va mai iubiti, pana si cei din Brazilia va invidiaza =))))
 3. Ok, da, parerea voastra, chiar ies, uneori ies cand e scor 12-1 pt ca oricum se stie cine pierde si cine nu, si daca mori toata lumea injura si ai de viata ta, eu joc cu hud_0 mai mereu si vad ce scrieti prin consola, is unii ce se trezesc pe mirage sau nuke ca de ce n-am luat runda la 1v3 cand aveam 9hp si alea alea. Azi am vazut ca timp de un meci n-a fost deloc admin, si isi dadeau tk, de multe ori un admin sta doar sa dea live si dupa aceea iese..
 4. Nume : David Nick : INTEL Vârsta :17 SteamID (obligatoriu Steam On): STEAM_0:0:193002961 Link cu orele/activitatea pe server (GameTracker) :http://www.gametracker.com/server_info/89.40.233.48:27015/top_players/?query=intel Experienţă : Destula. Motiv : M-am reapucat de war, de la 8 ore am ajuns la 44 ore in 2 saptamani, doar jucand pe war. Nu prea mai vorbesc, promit Ai citit regulamentul?: Da.
 5. Nick: INTEL Motivul banarii: PA Adminul care te-a banat: Slaiphar Data si ora banarii: Cred ca ieri dupa ce am iesit, pe la ora 10:30, voiam sa ma pun sa dorm, am si anuntat + ca erau playeri spec. Acum cand am intrat am vazut ca am ban. Nu inteleg, de ce ban? Am jucat in ziua aceea 4 ore. IP/SteamID: STEAM_0:0:193002961
 6. Cu ochii inchisi: drag0nel e cel mai tare aka intel the best hs machine ever. va scriu orice vreti, de la 4 ani is la 'tastatura' si le nimeresc asa din bulan, e foarte ez, sal kf (tot a fost scris cu ochii inchisi)
 7. ON: doamne, eu am facut acest topic special sa vad cine mai trece pe-aici Si acum mor de ras, am stat si am vorbit cu Dely si ea m-a crezut pe suflet ca am 11 ani Ati trecut cu toti testul, 9.50 Am adus si eu caterinca deci ma bucur vad ca au venit si altii chiar daca nu le-am dat msj
 8. Pentru germana
 9. Ok, a venit si vremea aceasta sa vă dezvălui cu adevărat vârsta mea, am observat că daca nu ai o vârstă anume, playerii cât si adminii nu te bagă în seamă din simplul fapt ca ai o vârstă fragedă. Mdea, vârsta mea e de 11 ani. Atât am vrut să vă zic deoarece nu mai stau pe PC (nu mai am timp, meditatii, fotbal, etc) Rămâneţi cu bine, baftă, mi-a facut plăcere sa fac parte din grupul vostru.
 10. În clasa mea, toată lumea spune că-s cel mai bun la gaming, că ştiu multe despre procesoare, plăci de bază, etc.. Şi o început unu să tot zică că-şi ia i5, cu placa video bună... Şi poc. N-m ştiut ce nume să-mi pun pe CS, si am ales INTELLLLLLL!
 11. Sucul (facut in casa)
 12. 2 Ed Sheeran
 13. 7
 14. 10 8 4