Sari la conținut

darkmage48

Membri
 • Număr conținut

  21
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre darkmage48

 • Rang
  Member

Vizitatori Recenți Profil

244 citiri profil
 1. [CS] [Rezolvat] [Reclamatie] Florentina

  Hm... Inca nu s-a dat verdictul. Ciudat. Poate n-am destule dovezi. copy-paste din descriere: Mda ,ce sa zic: Florentina da gag deageaba... Aa ,scuzati ,nu degeaba. Da gag la cererile prietenilor ei. Puteti vedea pe video cum "20cm" incepe sa ma jigneasca ,dar tot eu primesc gag. In a doua parte a clipului vedem cum prietenul ei de la CT ii cere sa-mi dea gag ,iar ea imi da fara ezitare.
 2. Imi cer mii de scuze ca postez fara a avea o autoritate,sau ceva,dar ea a primit unban pe baza faptului ca nu se poate dovedii ca a intrat cu wall pe serverele comunitatii? Il avea in calculator,oameni buni. Ba mai mult,l-a si folosit. E ca si cum as baga si eu wall in cs care se aprinde pe buton,apoi sa fiu prins cu el in cs si sa spun "dovedeste ca l-am aprins". Scap basma curata? Eu nu cred.
 3. [CS] [Rezolvat] [Reclamatie] Florentina

  Nume: [BOT] Alfred #SuntPeSoftware Nume admin reclamat: FEMALE O.K Florentina Motiv: Da gag doar degeaba/doar cui vrea ea si kick la rush,pentru ca slay e prea putin din punctul ei de vedere. Dovadă: https://postimg.org/gallery/30nkcb1do/ Data/Ora: 09.08.2017 intre 4:05 - 4:20 PM Martori: Cand ai dovezi,nu-ti mai trebuie martori ( n-am martori ) Alte precizari (am pus eu ca n-aveti) : Ai spus ca " in functie de cate ori face rush se alege " . Adica tu i-ai lasat sa faca vreo 3 runde rush si dupa le dai kick . Asa procedezi tu? Doamne . Si sa nu mai spun ca nici nu ai dat un avertisment cu "rush off pana la 1:20" ,normal asa se face. Daca nu asculta le dai slay, nu ii lasi 3 runde si dupa le dai kick. Puteti sa va uitati in chatlog sa va convingeti.
 4. [Closed] Ruleta rusească | E38

  Nume participant: darkmage48
 5. [WAR] [Cerere unban] [BOT] Alfred #SuntPeSoftware

  Mda,din pacate vad ca n-aveti chatlog pe site la WAR ,pacat. Si pacat ca n-am lasat cs aprins sa-ti arat cum am dat INAINTE sa zici tu "wg bot" si inainte sa scriu "IN RASA VOASTRA". Astept decizia. Si poate are cineva acces la chatlog la WAR sa ne arate tuturor cand am dat eu PRIMA OARA wg. EDIT: Si apropo,n-am inchis cs atunci. Doar am intrat la loc LOL. EDIT2:In legatura cu poza aia. Daca ai cauta mai sus ai vedea ca am dat cu mult inainte wg,dar cum tie si lui jdt va e lene sa deschideti consola,a trebuit sa cereti wg de vreo inca 2-3 ori pana va saturati voi.
 6. [WAR] [Cerere unban] [BOT] Alfred #SuntPeSoftware

  Ok,si ce era sa fac?Cum jdt o tinea pe a lui cum ca "bot n-a dat wg" mi-ai fi dat ban permanent pentru "neprezentare wg" daca nu intram. EDIT: Si "injuriile" astea nu era adresate in special tie. Erau pentru toti care ma f**eau la cap sa dau wg cand eu il dadusem de mult. + puteai sa dai gag??? EDIT2: Stai asa...Am dat DUPA?Ai chat log pe site,uita-te cat vrei,l-am dat cu mult inainte.
 7. [WAR] [Cerere unban] [BOT] Alfred #SuntPeSoftware

  Uita-te la ce am editat si zi-mi daca e corect ca am primit ban permanent.
 8. Nick: [BOT] Alfred #SuntPeSoftware Motivul banarii: "-" desigur... nici el nu stie de ce a dat ban Adminul care te-a banat: Zedd Data si ora banarii: 28.07.2017 8:00 PM IP/SteamID: 81.196.136.121 http://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=834474 As vrea si eu sa-mi explice cineva (de preferabil zedd sau jdt) de ce am luat ban. EDIT:Hopa,stati asa,ca a editat banul =))) Dragul meu,"injuriile" alea au fost pentru ca am dat wg de vreo 10 ori,dar voi erati cu ochiii pe tavan cred. Din cate imi amintesc ai dat doar kick,dar poate ma insel. In orice caz,am intrat la loc ca sa dau wg din nou,pentru ca tot o tineati voi (zedd si jdt) pe a voastra cum ca n-am dat wg.("Injuriile" sunt "IN RASA VOASTRA" si "chiori" , wow ban permanent ! )
 9. [WAR] [Acceptat] [Cerere unban] [BOT] Alfred

  Nu stiu. Interesant e ca google-ul mergea. Mergea sa caut,dar cand incercam sa intru pe un alt site,se incarca sus,dar nu se intampla nimic. Situatia este similara si la wg. Am intrat in wg,am dat scan,scria jos "Scanning" si ramanea asa.
 10. Nick: [BOT] Alfred Motivul banarii: no.wg.no.ss Adminul care te-a banat: PROXY. Data si ora banarii: 22.07.2017 5:30 PM cred IP/SteamID: 86.121.133.228 Dupa cum am zis si pe server, nu mergea sa intru pe niciun site si nici wg nu mergea sa fac. A trebuit sa dau restart la PC ca sa pot sa intru pe forum si sa pun pozele.
 11. [Joc] Spune o minciuna .

  Sunt in Grecia.
 12. [Closed] Ruleta rusească | E37

  Nume participant: darkmage48
 13. [Joc] Rege

  1
 14. [Chestionar] Voi folositi comenzile prin radio?

  Da. Pe publice mai putin,dar cateodata le dau din reflex.
 15. [Joc] Fazan

  Lectură
×