db.Sahara

Moderatori
 • Număr conținut

  282
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  6

Despre db.Sahara

 • Rang
  Super member

Informații profil

 • Sex
  Male
 • Interese
  Am par pe picioare.
 • Nume anterior
  Caineleblanos016

Metode de contact

 • Steam ID
  db.Sahara

Vizitatori Recenți Profil

416 citiri profil
 1. Cărei firme a aparținut primul tau telefon?
 2. Nume participant:db.Sahara
 3. Scz pt inca un post dar tin sa mi cer scuze in fata Dianei pentru ban ul care i l am dat.La momentul acela si Steel pe war si eu pe Mix am actionat din respect fata de ceilalti playeri ,ca avea sau nu wall ul activat nu stiu ,dar faptul ca a aparut acea eroare mi a confirmat ca nu o pot lasa sa joace asa ,automat stricand dispozitia si luarea atentiei celorlati playeri de la joc ,deoarece nu a iesit totul ,,perfect" in wg.Dar pe de alta parte faptul ca are acel program instalat intareste parerea mea din al doilea comentariu ,cel cu DEMO on .Va multumesc si scuze ca am postat atat,doar am simtit nevoia sa spun lucrurile asa cum sunt !Asteptam parerea @Diana_ si apoi decizia stimabililor owneri !
 4. Eu zic ca sa evitam orice tip de polemica ,sa i se dea unban cu o singura conditie ,sa joace DEMO ON ori de cate ori intra pe server ,daca nu l va prezenta atunci cand i se va cere ,inseamna ca are ceva de ascuns si nu merita sa se bucure de experienta pe acest server !
 5. Scuze ca intervin ,aia este problema @Zedd ,dar chiar si asa te rog pe viitor nu mai intra pe server daca ai ban ca sa eviti sa fi banata de catre staff pe alt cont ,nu e necesar .
 6. Nume : Thomas Nick : db.Tommy Vârsta : 18 SteamID numeric (obligatoriu Steam On): http://steamcommunity.com/profiles/76561198047743896/ Link GameTracker cu orele/activitatea pe server (minim 30 ore si activitate saptamanala buna) : https://www.gametracker.com/player/db.Tommy/89.40.233.48:27015/ Experienţă : multa Motiv :mi am invatat lectiile Ai citit regulamentul ?: da
 7. Schimbare mapa ! Hai sa vedem skill ul cel real ,nu pac pac dintr un colt in celalalt ! Sa aiba toata lumea o sansa!
 8. # Nume Participant:db.Tommy # Profil Steam(/OFF):on # Ai citit regulamentul?:da # Numar participant(31):15
 9. pusex/ bobitza - Victorie + Scor corect: 16-14 + castigator: pusex/bobitza