Sari la conținut

Russ

Moderatori Globali
 • Număr conținut

  1.285
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  3

Russ last won the day on February 16

Russ had the most liked content!

9 Urmăritori

Despre Russ

 • Rang
  GodFather
 • Dată Naștere 13.09.2000

Informații profil

 • Locație
  Calarasi
 • Sex
  Male
 • Interese
  ---==Cs.FioriGinal.Ro==---
 • Serverul preferat
  Cs.FioriGinal.Ro
 • Nume anterior
  BaTman

Metode de contact

 • Skype
  adytzu1233
 • Yahoo
  ady.adriano60@yahoo.com
 • Website URL
  http://fioriginal.ro/forum/profile/11598-batman/
 • AIM
  OFF

Vizitatori Recenți Profil

1.844 citiri profil
 1. Dani Mocanu - Lege blestemata

  [#] Numele melodiei/artistul > Dani Mocanu - Lege blestemata [#] Link-ul melodiei (Youtube) > [#] Alte precizari (anul , albumul , optional) > Melodia a fost lansata la data de 05.02.2018
 2. [CS] Organizare Concursuri

  Incepand cu data de 26.02.2018, v-a incepe concursul Top15! Acest concurs este pe un timp nedeterminat, adica nu se v-a incheia foarte curant. Acest concurs consta in activitate si un randament destul de mare pentru a ajunge pe primele 2 locuri in Top15, pentru a beneficia de Slot pentru locul 2 si Admin level1 pentru primul loc, dar doar pentru 2 saptamani si daca veti fii activi si seriosi si consideram ca meritati acel grad, il veti avea permanent, iar in cazul ca aveti grad deja, veti primi UP pentru 2 saptamani si daca observam activitate si seriozitate, veti ramane cu UP! Î: Cum se desfasoara acest concurs? R: Acest concurs va incepe de Luni 26.02.2018, resetand Top15, playerii/admini vor trebuie sa fie activi si sa faca multe fraguri pentru a ajunge pe locul 1/2 in Top15. La fiecare 2 saptamani, duminica, vom acorda premiile celor 2 norocosi din Top15, iar apoi vom reseta Top15. Asta se v-a repeta la 2 saptamani duminca. ON: Top15 a fost resetat!
 3. Sunt de acord, la 2 saptamani, Duminica, voi verifica Top15 si primii 2 din top15 vor primi Slot respectiv Admin Level1 pe timp de 2 saptamani pana cand vom alege altii 2 castigatori, dar daca posesorii premiilor de admin vor fii activi, vor ramane cu accesul pe server. In cazul celor care au deja grad, vor primi UP doar 2 saptamani, dar la fel, daca se v-a descurca si v-a dovedii ca in cele 2 sapt merita acel UP, v-a ramane la acel grad! Acest concurs v-a incepe de luni dimineata!
 4. Addonsul este deja FULL si deja este lag pe server, nu ar fii bine sa adaugam si VIP, asteptam si parerea altora, putem organiza concursuri cu premii pe server cum ar fii Admin.
 5. Fiecare propunere in topicul său, nu este greu sa deschizi alt topic
 6. [CS] Activitate Admini

  Incepand de astazi Joi 22 Februarie ora 21:45 incepem activitatea la adimini . In aceasta saptamana 22 Februarie - 25 Februarie nu veti avea un numar de ore obligatoriu . Dar de saptamana viitoare, incepand cu 26 Februarie, vom incepe activitatea normala, minim 5 ore pe saptamana, altfel DOWNGRADE/REMOVE ! Pentru a va motiva sa fiti activi pe server, m-am gandit putin si am zis sa fac ca un fel de concurs pentru admini. * Adminul cu cele mai multe ore in saptamana respectiva primeste un + ( La 3 plusuri primeste UPGRADE ) ! * Cei care au sub 5 ore in saptamana respectiva primeste - ( La 3 minusuri primeste DOWNGRADE, iar REMOVE doar daca acesta nu a fost nici macar 1 minut pe server ) ! * Daca credeti ca nu reusiti sa faceti macar 5 ore in saptamana respectiva, anuntati in PM pe unul din OWNERI sau postand la Absente ! **!!! IN ACEST TOPIC SE VA TINE EVIDENTA SAPTAMANALA DE CARE MA VOI OCUPA PERSONAL!!!**
 7. [CS] Prezență Admini

  Au primit REMOVE persoanele care nu au mai avut activitate pe server !
 8. eu unul sunt , astept si parerea celorlalti membrii din staff
 9. [CS] [Acceptat] [Reclamatie] AluCard

  Orice admin care vede acest player, il urmareste si daca este o faza de wall/aim/etc.. BAN, nu dati direct ban ca poate juca alt player cu acest nick Reclamatie !
×