Download CS 1.6 FioriGinaL.Ro

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat   

 1. Ieri
 2. Este rtv, si sunt destui admini acum
 3. Si eu fra, si chiar imi place parerea ta despre tara
 4. Te pup fratelino!
 5. Nick: Kenvelo Echipa în care vrei să intri ( Dr , Hns , Cs, CS:GO ) : Dr Mapa dorită ( doar pentru cei ce aderă la echipa Dr ) : deathrun_challange_x Experiență: Joc Dr/Hns 2010 Ai citit regulamentul ? : Nope 00:29 Alte precizări: îmi place sarmalele Mulțumesc anticipat.
 6. Imi place mult cum gandesti @24Ghz., esti pe alt film, foarte bune raspunsurile, mereu la obiect.
 7. Exact la asta ma gandeam si eu @IrreguLar Felicitari celor ce au trecut mai departe
 8. Acum sunt mai negativist si ma gandesc... daca in acea ora este o mapa grea iar noi, jucatorii, nu putem s-o trecem, in 30 de minute s-o faca cineva de 2 ori sau 3 ori, ce facem? Se sta Terro 10 minute? Ca sa fie mai distractiv, ar trebui ca un admin sa bage, in astea 60 de minute, sa bage 2 mape, relativ, usoare/medii pentru a profita cu totii de respawn.
 9. Unul s-a calificat in semi-finale deja iar altii nici n-au jucat optimile A durat mult meciul dintre rebel si 99fps pentru ca a fost pe o mapa nu chiar usoara iar lui Vasile i-a luat cam mult sa termine harta de 6 ori. Sper c-ai sa implementezi in urmatoarele meciuri ce ti-am zis pe server.
 10. O idee foarte buna.
 11. Salut, am vazut c-ati bagat acel anunt pe mijlocul ecranului pentru a anunta jucatorii de "Happy Hour". Deci, acel anunt este ca si showkeys-ul. Nu iti apare mereu pre-ul si iti dispare viteza din cand in cand, nu-ti mai arata viteza. La fel cum ai juca cu showkeys, nu iti arata pre-ul mereu, iti dispare viteza. Eu joc fara showkeys ca sa-mi vad pre-ul si viteza iar acel anunt deranjeaza. Am filmat "bugul" aparut pentru a va arata ca, chiar dispare viteza si nu iti apare mereu pre-ul. http://www107.zippyshare.com/v/Rpl3WeZq/file.html Vreau sa va cer sa scoateti acel anunt sau sa-l rezolvati, nu stiu. In primul rand, pe mine ma deranjeaza pentru ca i se schimba culoarea si iti fug ochii la el. In al doilea rand, este acest bug care nu cred ca puteti sa-l rezolvati pentru ca daca-ti putea, l-ati fi rezolvat de la showkeys. Multumesc.
 12. am ajuns in etapa a4-a wow. sunt bun rau! Hai si cu restu meciurilor. Succes tuturor
 13. Uuuu, ce deschis era intepatu' asta de four pe server astazi... Injura pe ala, baneaza pe alalalt. Intra odata pe luna, dar face ravagii N-a mai fost server-ul asa de plin de mult timp
 14. Mai postezi mult aiurea? Si Warn pt dublu cont
 15. Daca s-ar lua ownerii dupa titlu,ar insemna sa ofere accese la blank space. Titlul ala chiar conteaza. Unii nu dau importanta,dar asta arata cat de ordonati si rabdatori sunt. Pro.
 16. nu e windows e chear steam
 17. Contra
 18. Is acceptat sau nu?
 19. In ultimele 2 zile, ai testat 4 cs-uri pe wg, sa vezi in care apare si in care nu apare codul(in 2 din 4 cazuri, a aparut). Daca erai putin mai inteligent puteai face asta de pe ip-uri diferite... In concluzie, ramai cu ban-ul!
 20. @qeeLen vs @rebel., 0 - 6. rebel trece mai departe
 21. contra
 22. D-aia ai intrat
 23. am iesit si eu in poza
 24. Salut, de azi inainte, de la ora 19:00 la 20:00 o sa fie Happy Hour, adica respawn nelimitat !
 1. Încarcă mai multă activitate