Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat   

 1. Azi
 2. Ia stai ma putin,cica love nu a vrut sa ii dea ban,pai i-am cerut eu?sau ce? Sunteti degeaba admini,unii dintre voi,dupa ce cacaturi ati facut ieri,prima data cand calcati pe bec va banez si da ma cred zeu,pentru ca sunt!
 3. Ieri
 4. zabrele eu mam trezit cu ban .. Daca nu uitasem sa dau wg... il dadeam si daca era ceva ineregula cu el rezolvam dar nu am apucat sa fac nimik mam trezit cu ban permanent eu acum ce sa fac !
 5. Pai si ce are cod cfg .. e config coiae fi serios tot praf joci si cu orce cfg ai avea daca nusti sa tragi !! Fi serios osa joc fara cfg asta stai calm ca tot lafel dau ! Dar nu cred ca are cfg vrun hack ceva ....!
 6. pro, bineinteles.
 7. Update versiune 5.1 de la 5.1.2 la 5.1.3 - BUG-FIX: - nu mai apare meniul la vipii spectatori - meniul aparea doar atunci cand faceai kill, acum apare si cand faci kill si cand iei.
 8. nu eu am cerut ss
 9. approx (30) - (0) Adrian CIUBY (16) - (14) INTEL Twist (16) - (12) CIUBY
 10. Nume duelisti: Slaiphar vs wKn Scor: 30-0 wKn nu vroia sa prezinte WG .
 11. TWERKING.CFG --
 12. Ai inteles gresit cred. Eu doar am zis ca am jucat cu numele "only deagle" , deci de la mine a luat ban.
 13. Nu stiu. Interesant e ca google-ul mergea. Mergea sa caut,dar cand incercam sa intru pe un alt site,se incarca sus,dar nu se intampla nimic. Situatia este similara si la wg. Am intrat in wg,am dat scan,scria jos "Scanning" si ramanea asa.
 14. Pai din partea mea eu ii dau unban ca nici eu nu am cerut wg si ss a cerut @second HNSk ss si krakowADV wg.. EU i-am dat ban ca lov3 nu a vrut sa-i dea cica nu vrea sa aplice comenzi... (ce prostie).. si nici altii nu au vrut.
 15. de ce ar trebui sa fie decizia mea..?!..:)) nu eu am cerut wg si ss, eu cu pozele n-am nmc..sunt ok, dar ce facem cu wg-ul?? cum de-ti mergea cs-ul si wg-ul/google-ul nu? daca n-aveai internet trebuia sa-ti pice cs-ul
 16. Asa,tu singur ai zis sa-ti dam ban si inca am procedat cum scrie regulamentul,singura problema e wg-ul Decizia la @Bobitza ca mi se pare ca era pe server.
 17. Nick: [BOT] Alfred Motivul banarii: no.wg.no.ss Adminul care te-a banat: PROXY. Data si ora banarii: 22.07.2017 5:30 PM cred IP/SteamID: 86.121.133.228 Dupa cum am zis si pe server, nu mergea sa intru pe niciun site si nici wg nu mergea sa fac. A trebuit sa dau restart la PC ca sa pot sa intru pe forum si sa pun pozele.
 18. Nume duelisti: approx. vs TALINSKA Scor: 16 - 12
 19. Ok. Ma poti contacta pe steam / forum .
 1. Încarcă mai multă activitate