Sari la conținut

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat     

 1. Ora trecută
 2. Today
 3. [CERERE SLOT]Aligator

  Pro, insa motivul ala e degeaba.
 4. Ieri
 5. [Playlist] Fabian

  Pentru a fi moderator trebuie sa si stii sa respecti anumite reguli Pentru a crea playlist ai nevoie de minim 20 de postari pe forum, fara spam..ca sa vezi cum se posteaza la muzica ai regulament si pt muzica cate ai voie/zi, etc.
 6. Cerere Moderator Fabian

  Dubstep a spus tot. Tocmai pentru ca esti nou trebuie sa si arati ca te intereseaza grad aici si sa vedem ca iti dai interesul. Sa vedem ce poti, cum te descurci. Esti binevenit si te asteptam cu activitate Momentan, respins. Te asteptam cu posturi si cu o alta cerere. Bun venit si spor
 7. VIP Classic - FIORIGINAL.RO (vip_fioriginal.amxx)

  x2 post man gg man, @Jică Măcelaru' imi pui si mie la dispozitie ultima versiune ?sau macar pune aici scriptul cum iti cer eu, te rog eu mult Sa fie la T si CT AWP, deagle grenazi, ak 47 deagle grenzi, mp 41 deagle grenazi (cvar le modific eu nu-i bai) /vmenu sa porneasca la comanda, si sa nu fie bug la spectatori, ai mentionat intr-un comentariu versiunea 5.3 deaia vreau sa mi le modifici asa. Flag sa il aibe R sa nu il schimbi. LA TAB SA APARE VIP LA ECHIPA TERRORISTII Multumesc !
 8. Nick:Roby2 Motiv:wg Adminul care te-a banat:Venom Dovada:- IP/Steam ID: Data și ora:-
 9. [Playlist] Fabian

  https://www.youtube.com/watch?v=GZf308Qh9Qs
 10. [Playlist] Fabian

  https://www.youtube.com/watch?v=33b9Q_2e4-M
 11. Cerere Moderator Fabian

  Am intrat pe acest forum abia ieri , am fost puțin ocupat de accea nu am avut posibilitatea de a posta la sectiunea de muzica , chiar daca nu am toate post-urile necesare consider ca sunt potrivit pentru aceasta functie deoarece am mai fost moderator global pe alte forumuri si stiu in ce consta aceasta functie. Îți mulțumesc pentru vot-ul tău .
 12. ♣ Nume real:VLAD ♣ Nick:Aligator ♣ SteamID(daca ai):NU ♣ Vârsta:32 ♣ Ore:326 ♣ Link Gametracker:https://www.gametracker.com/player/Aligator/89.40.233.54:27015/ ♣ Motiv:REPOPULAREA SERVERULUI ♣ Experiența anterioară:4 ANI pe alte servere ♣ Regulament citit:DA
 13. : ♣ Nume real:VLAD ♣ Nick:Aligator ♣ SteamID(daca ai):NU ♣ Vârsta:32 ♣ Ore:326 ♣ Link Gametracker:https://www.gametracker.com/player/Aligator/89.40.233.54:27015/ ♣ Motiv:REPOPULAREA SERVERULUI ♣ Experiența anterioară:4 ANI pe alte servere ♣ Regulament citit:DA
 14. Cerere Moderator Fabian

  Daca chiar iti doreai moderator, si avand in vedere numarul tau de posturi, putei sa incepi a posta cateva ceva pe acolo. Inca nu sunt 100% sigur de raspunsul meu, dar avand in vedere ca nu prea te stiu si nimeni de pe forum/majoritatea poate la fel, momentan sunt contra. Daca ne arati ca tu chiar vrei moderator acolo, am sa-mi schimb si eu parerea.
 15. Hmm.... no hai ca intru, dupa ce ca nu mai am nimic din photoshop (nici resurse nici cunostinte :p) parca merge un battle asa chill. Am sa-ti trimit poza in PM
 16. ● Meciuri | Only M4A1

  Câștigător: Bracket: http://challonge.com/lsi88oww
 17. ● Meciuri | Only M4A1

  Informatii La competitia Only M4A1, meciurile se vor juca pe mapa: aim_m4a1 Arbitrii competitiei sunt : Nyn3 , Zedd, Deagle Organizator: Nyn3 Cei care au oferit ajutor si suport: four. , Zedd Marcajele cu steluta/e semnifica incalcarea regulamentului in mod sever. Prelungirile se vor juca conform pluginului serverului.
 18. ● Incheiat | Inscrieri | Only M4A1

  ✥ Nume participant: ? ✥ Numar participant(∞): 11 ✥ Steam OFF/ON: on
 19. Ultima săptămână
 20. Pentru ca observ si nu imi place. Si atunci cand observ, spun + sunt si eu administratorul forumului. Forum unde intra utilizatori si cand vad "aere" d-astea la unii dintre voi de isi fac userii impresii...nu pot sta deoparte Si cum am mai spus, ala nu era motiv sa dai respins unui player doar pentru ca a pus o intrebare si tu erai cu "fata la cearsaf" sa ii explici frumos, mai ales ca nu era explicita regula aia. Player care intra mereu si saracul tot plangea pe chat de codati. Fa ce vrei, faceti bors. Dar cum am mai spus, voua trebuie sa va pese si sa rezolvati problema. Cu aroganta nu rezolvi nimic.
 21. [Recomandare]Regulament

  Nu vreau sa fac chat aici dar atunci de ce mai scrii?
 22. Cerere unban fOr3sT

  Pai vezi ca nu ai smoke? De ce te mai chinui atat... Cauta cs care sa aiba smoke , freakz sigur are.
 23. Cerere unban fOr3sT

  https://imgur.com/a/wr1wF
 24. Cerere unban fOr3sT

  Incarci aici poza si lasi link.... https://imgur.com/upload
 1. Încarcă mai multă activitate
×