Sari la conținut

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat     

 1. Ieri
 2. 1. Nici mie nu-mi merge sa fac wargods. 2. Când vreau sa accesez wg-urile altora ma tot direcționează catre alte site-uri.
 3. Salutare , pana acum 2 luni wargods-ul mergea perfect. Ii dadeam scan si in 5-6 secunde imi dadea raportul , de o luna incoace dau sa-mi faca verificarea si astept in jur de 15-20 de minute sa-mi trimita raportul. Stie cineva ce sa-i fac ? Iar o alta problema ,aparuta astazi , am incercat sa fac verificarea si imi zice ca trebuie sa descarc ultima versiune de wargods. Ciudat este ca eu am deja ultima versiune ,iar cand dau sa descarc -> http://prntscr.com/kk73il ciudat este si faptul ca eu am defender-ul oprit ,iar cand intru la virusi gaseste trojan , ceva opinii va rog ?!
 4. Ultima săptămână
 5. Astept activitate si totodata cu ea si sa ai grija la limbaj. Respins.
 6. Contra Joaca-te si tu vreo saptamana sa vada lumea ca esti activ si daca o sa consideri ca tot nu sunt admini, poti sa faci o alta cerere.
 7. Nume : Alexandru (Asy ) Nick : Schweppe's Vârsta : 19 SteamID numeric (obligatoriu Steam On pentru gradul 2): https://steamcommunity.com/profiles/76561198254579522/ P.S. nu am 1.6 pe steam inca , dar urmeaza sa il iau ! Link GameTracker cu orele/activitatea pe server (minim 30 ore si activitate saptamanala buna) : https://www.gametracker.com/server_info/89.40.233.48:27015/top_players/?query=Schweppe's#search Experienţă : Suficienta Motiv : M-am reapucat de cs , si daca se poate sa am admin , e foarte bine , se mai intampla sa nu fie admin pe sv , si sa fim 10/10 si sa nu puteam da drumul la war ! Ai citit regulamentul? : Yep
 8. [Playlist] One

 9. Mit sau realitate? Padurea Baciu

  Fantomele si evenimentele paranormale nu sunt in mintea nimănui. Le simti prezenta prin percepție senzoriala, nu ti le imaginezi ca sa spui ca "sunt in mintea noastra". Oricum, subiectul este mai delicat si probabil chestia cu pădurea este exagerata pentru a crea conflicte si speculații. Cat despre ozn-uri, a devenit un subiect tabu. Chiar daca ar fi ozn-uri, probabil se fac teste militare. Nu mai exagerați pe subiectul ca ne viziteaza "extratereștrii". ')) Avem deja tehnologia necesara sa deținem asa ceva. De exemplu, elicopterele supra tehnologice(Bell Boeing V-22 Osprey) pe care urma sa le vezi tu in Avatar (film facut in 2009) erau tinichele in anul 2000 pentru americani, in 1989 fiind primul zbor efectuat de catre acestia. OZN-urile au fost prezente si-n timpul razboiului rece folosite pentru spionaj.
 10. Mai devreme
 11. [Playlist]Prince

 12. Nume :Razvan Nick : RaZvaN.C0D47 Vârsta : 16 SteamID numeric (obligatoriu Steam On pentru gradul 2): https://steamcommunity.com/profiles/76561198007071891/ Link GameTracker cu orele/activitatea pe server (minim 30 ore si activitate saptamanala buna) : https://www.gametracker.com/player/RaZvaN.C0D47/89.40.233.48:27015/ Experienţă :2-3 ani Motiv :Deoarece am vazut seara pe la ora 1-2-3-4 noaptea lucrurile scapa de sub control si eu chiar intru noaptea ...stiu ca nu am orele necesare dar am inteles ca se cauta Admini !! Chiar daca nu o sa fiu acceptat tot nu o sa renunt nu ma supar !!! Ai citit regulamentul?: Da "cap-coada"
 13. [eQuaL] → Discutii Libere

  dai proba cu Scooby
 14. [standUP] [Discutie] Off Topic.

  mai traiti ma ?
 15. [Playlist]24Ghz.

 16. Mit sau realitate? Padurea Baciu

  Sunt doar in mintea voastra, fantomele, ozn-uri, lucruri paranormale. Normal daca sunt atatea stiri/ discutii despre astea credeti ca exista ceva :))) Si in constientul vostru este ceva Dar cand colo doar iluzii optice. Daca nu spunea nimeni nimic despre asta mai vedeati voi nimic. In concluzie nu i nimic! Daca esti sofer sa vi sa ma iei dar sa ajungem la 12 noaptea sa fie mai funny sa te convingi ca nu i nimic. Poate doar animale *vesele*
 17. ● Incheiate | Inscrieri | AK47 #2

  Nume participant: Zedd Numar participant(∞): Numaru unu , doar pe foaie 9 Steam OFF/ON: ON
 18. ● Incheiate | Inscrieri | AK47 #2

  ✥ Nume participant:LilseeM ✥ Numar participant(∞):8 ✥ Steam OFF/ON:ON
 1. Încarcă mai multă activitate
×