banner
» Index » Cstrike
cterrorist

= Cstrike 1.6 =

cs 1.6 bannerCounter Strike este un joc de calculator de tip FPS (first person shooter) dezvoltat de catre compania Valve. Inca de la lansarea acestuia in anul 2000 ca mod a jocului Half Life, acesta a atras foarte multi simpatizanti, devenind cel mai utilizat joc online din lume, in jurul sau creanduse numeroase comunitati, concursuri, programe afiliate. Un pas important in istoria acestuia ar fi lansarea in anul 2003, odata cu versiunea 1.6, a Steam-ului, un canal de comunicare dezvoltator-client prin care cumparatorii primesc patch-uri cu imbunatatiri ale software-ului direct de pe internet, in mod gratuit, nefiind necesara lansarea de noi versiuni ale jocului. Cu toate acestea, au aparut 2 noi moduri, Condition Zero si Source care ruleaza in paralel cu versiunea 1.6.

Principalul sau atu este ca poate fi jucat de pe aproape orice calculator, cerintele minime pe care acesta trebuie sa le indeplineasca, frecventa procesorului minim 500 Mhz, 96 MB memorie RAM si placa video de 16 MB fiind depasite chiar si de batranul pentium 3. Un alt atu este pretul foarte mic, o licenta a jocului costand in jur de 8 euro, insa pot fi gasiti din abundenta clienti crack-uiti cu care se poate juca pe serverele care accepta si conexiuni non-steam.

Desfasurarea actiunii: Jucatorii sunt impartiti in 2 echipe, Teroristi (Terrorists) si Politisti (Counter Terrorists) care in functie de tipul hartii jucate, pentru a castiga trebuie sa indeplineasca diverse misiuni sau sa elimine toti adversarii. Misiunile pot fi: politistii trebuie sa salveze ostatecii luati de catre teroristi, teroristii trebuie sa planteze bomba in anumite locuri prestabilite, sau politistii trebuie sa insoteasca o persoana foarte importanta (VIP) intr-o zona sigura. Mai nou, au aparut harti in care nici una dintre echipe nu are stabilita o misiune anume, castigatoarea rundei este cea care ramane singura avand jucatori in viata.

FioriGinaL.Ro este una din comuniatile formate in jurul acestui joc, beneficiind de 2 servere publice, unul tip clasic, iar celalalt de tip Gun Game, ambele acceptand atat clienti steam cat si non-steam ale versiunii 1.6 a acestuia. In afara serverelor, prin intermediul site-ului si al forumului, punem la dispozitia altor detinatori de servere si a jucatorilor numeroase tutoriale si resurse.

strongdc

= Servere FioriGinaL =